Crossfit Open – varierad träning

Vi har talat om varierade gym som bjuder på alla sorters träning och med uppgången av bland annat crosstraining så är det klart något alla tränande personer föredrar. Det har visat sig att den som väljer varierande också förbränner mer, har roligare och tröttnar mer sällan. Just crosstraining är så pass populärt att det nu är ett eget evenemang och det tränas vilt på Crossfit Open just nu.

Det som lockar de flesta inom träningssvängen är varierad träning. Allt från gymnastik till innebandy är det som lockar just nu. Det kan vi se genom en satsning av Råsshallen i Guldsmedshyttan som har kombinerat med ett inlinegolv som is, för de som vill köra både ishockey med inlines och innebandy med vanliga sportskor. Om du ska köpa ny innebandyklubba så är innebandybutiken bäst på just innebandyutrustning. De kan se ut såhär.

crossfitträningCrossfit mest varierat

Om man söker en träningsform som ska fungera för flera olika sorters träning så är det crosstraining man ska satsa på. Crosstraining som har blivit en stor favorit på senaste tiden är en träningsform som kombinerar styrka med kondition. Det är en hård träningsform som pushar deltagarna att verkligen ta i det yttersta. I Dagbladet kunde vi läsa om Crossfit Open som gick av stapeln i mars. Den är världsomfattande och med det innebär att deltagarna inte tävlar på en och samma plats utan helt enkelt tävlar världen runt, exempelvis är det ett flertal personer från Sverige som det går att läsa om. Totalt är det dock 200 000 deltagande runt om i världen och anledningen till varför man ställer upp på en sådan påfrestande tävling är för att det är just varierat, utmanande och dessutom kul!

Scroll to top