Vad drömgymmet bör erbjuda

Alla har vi ett specifikt gym som föredrar att gå till av olika anledningar. Kanske finns där en personligtränare som är den bästa av sitt slag, maskinerna är toppmoderna eller så kanske det är någon annan detalj som just det gymmet erbjuder som du inte hittat någon annanstans – så vad bör egentligen det ultimata gymmet erbjuda?

massage (2)Att hitta ett gym i Stockholm som passar ens personliga kriterier är svårt då det finns så många att välja mellan, så vad ska egentligen drömgymmet innehålla för att locka dit dig? Enligt en artikel i Göteborgs Posten är det många saker som måste stämma överens för att ett gym ska locka besökare och de grundläggandet kriterierna att titta på handlar om pris, gymmets läge, dess öppettider och ha det där lilla extra. Och det är just det där lilla extra som man själv måste komma på. Kanske är det viktigt att gymmet ligger centralt och erbjuder massage Stockholm city eller kanske så kanske drömgymmet är beläget strax utanför tullarna och erbjuder spännande maskiner att pröva på? Oavsett så handlar det hela alltså om att utgå från sig själv – men om man hittar ett centralt gym som också erbjuder massage är det dock värt att pröva med tanke på dess välgörande effekter. Det är något som till exempel tågtrafiken i Finland tagit till vara på.

Massage på tåget

Enligt Hufvudstadsbladet erbjuder man nämligen alla resenärer att köpa massage för axlar och nacke efter en lång arbetsdag då massörerna finns på plats mellan klockan 15.00 och 19.00. Och anledningen? Man vill erbjuda något extra för sina passagerare och i framtiden är man från initiativtagarens sida inte heller främmade för att utvidga verksamheten på andra rutter än bara Z-linjen. Så om finska tåg kan erbjuda massage så kan ditt drömgym det med – så om du inte hittat ett som erbjuder massage bör du nog leta tills du finner ett och vilka massagetyper det ska finnas att välja bland, det kan du läsa mer om genom att klicka här.

Scroll to top